FIT WORDEN MET DE CLUB CHALLENGE!

17 februari 2021

Met de Club Challenge die wordt georganiseerd door 2 Olympiërs (Maarten Heisen en Annita van Doorn) heb je de kans om geld te verdienen voor je club. Het gaat om een challenge waarbij je je kan  aanmelden om een 6 weeks trainingsprogramma te volgen van 3 trainingen per week (of een deel van de trainingen), gericht op de basisprincipes van sport, zoals snelheid, kracht, coördinatie, looptechniek en explosiviteit. Je krijgt punten wanneer je je aanmeld of trainingen meedoet en deelt. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger jou vereniging in de ranking komt en hoe hoger het sponsorbedrag is dat jou club kan verdienen.

Ook individueel maak je kans op mooie prijzen, namelijk met de weekchallenges. We dagen je elke week uit met een speciale challenge, dit kan zijn: neem een video op van een oefening die specifiek is voor jou sport en deel deze via social media (facebook, twitter, instagram).

Elke week delen we ook verschillende tips, dit kan zijn over looptechniek, blessure preventie en voeding.

We willen starten op 22 februari, die week gebruiken we om “op te warmen”, de echte start zal zijn op zaterdag 27 februari. Hierna kan je je nog wel aanmelden, alleen kunnen dan in totaal minder punten verdient worden.Na aanmelding ontvang je een link en inloggegevens voor het programma en de spelregels.

Dus, wil je geld verdienen voor je club, zelf kans maken op mooie prijzen én fitter worden? Meld je dan aan via de volgende link, hier is ook meer informatie te vinden over de Club Challenge (Deelname is kosteloos):

www.mijnfysiopraktijk.nl/clubchallenge

Hieronder een filmpje met de uitleg over de Club Challenge Ede: